fbpx

C_CPI_14-SAP Certified Development Associate – SAP Integration Suite Questions and Answers( Sample)

Hello Friends,

If you are preparing for SAP Certified Development Associate – SAP Integration Suite then I have good news for you!

Somehow, I have cleared the exam recently and tried to collect little information on the certification Syllabus and most likely asked certification questions.

Certification Title: SAP Certified Development Associate – SAP Integration Suite

Exam Code: C_CPI_14

Level: Associate

Duration: 180 Minutes

Number of Questions: 80

passing score: 68%

Most likely questions

Description
The “SAP Certified Development Associate – SAP Integration Suite” certification exam validates that the candidate possesses the fundamental and core knowledge required of the SAP Integration Suite profile. This certification proves that the candidate has an overall understanding and in‐depth technical skills to participate as a member of a project team in a mentoring role. This certificate builds on the basic knowledge gained through related SAP training. Please note that all existing SAP Cloud Platform services are renamed the SAP brand. On the product level, the SAP Cloud Platform services are organized into two suites, renamed to SAP Integration Suite(C_CPI_14) and SAP Extension Suite(C_CPE_14)

Topic Areas
Please see below the list of topics that may be covered within this certification and the courses that cover them. Its accuracy does not constitute a legitimate claim; SAP reserves the right to update the exam content (topics, items, weighting) at any time.

Fundamentals- >12%
Describe SAP Business Technology Platform: features, account types, commercial models. Explain SAP BTP programming models. Describe SAP Integration Suite provisioning and capabilities.

API Provisioning- >12%
Describe SAP Open Connectors, SAP Integration Suite API management, API Business Hub Enterprise. Connect to third-party software. Create an API proxy. Apply policies.

Consume and Process APIs- >12%
Create iFlows. Use adapters in iFlows. Explain message conversion in SAP Cloud Integration. Test APIs in SAP API Business Hub.

Integration Advisor capability within SAP Integration Suite- >12%
Explain Message Implementation Guidelines (MIGs) and Mapping Guidelines (MAGs), mapping proposals. Describe features of SAP Integration Advisor.

Model Extensions- >12%
Explain SAP Cloud Integration features and DataStoreOperations. Handle errors in iFlows. Describe trace log levels. Test connectivity.

SAP Book/Training reference CLD900 (SAP INTEGRATION SUITE 1.0)

Sample Questions

1. In SAP Cloud Integration, which decoding schemes are available to decode a message? Note: There are 2correct Answers to this question.
A. CNN-based Decoder
B. QC-MDPC Decoding
C. GZIP Decompression
D. Base64 Decoder
Answer: C D
2. You want to create an API Proxy for a third-party API but cannot discover any API in the dialog. Which of the following steps might you have forgotten?
A. Add an API Provider for Cloud Integration.
B. Add an API Provider for SAP Open Connectors.
C. Create a Product for the required API.
D. Create an API Key policy.
Answer: C
3. What can you map with the message mapping transformer?
A. Input to output message structures
B. Properties to messages
C. XSLT to JSON format
D. Input to output message encoding
Answer: A
4. What happens to the log level of an iFlow when this iFlow is deleted from the system?
A. The log level is set to None.
B. The log level is removed.
C. The log level is kept.
D. The log level is set to the default value.
Answer: B
5. In SAP Cloud Integration, which iFlow element can use a namespace?
A. Filter
B. Mapping
C. Timer
D. Script
Answer: B
6. Which of the following describe the functionality of a polling sender adapter? Note: There are 2 correct Answers to this question.
A. Non-configurable execution schedule
B. Only one execution at a time
C. Multiple executions at a time
D. Configurable execution schedule
Answer: B D
7. Which of the following hyper scalers run SAP Business Technology Platform? Note: There are 2 correct Answers to this question
A. Amazon Web Services
B. Microsoft Azure
C. IBM Cloud
D. VMware
Answer: A B
8. What is the main feature of the Low/No-Code programming model in SAP Business Technology Platform?
A. Using APIs and special libraries for easier and more secure programming
B. Working with all known cloud patterns
C. Working graphically
Answer: C
9. What does the “Out-of-the-box integration” principle of the SAP Integration Suite mean?
A. SAP software by default supports integrations to other SAP software.
B. SAP’s integration technology portfolio covers all kinds of integration.
C. SAP software by default supports any third-party integration.
Answer: A
10. Which of the following is a valid sequence of activities in SAP Integration Suite?
A. Connect third-party API in API Management. Make API accessible in Integration Advisor. Use API in iFlow in SAP Open Connectors
B. Connect third-party API in SAP Open Connectors. Make API accessible in API Management. Use API in iFlow in Cloud Integration
C. Connect third-party API in Cloud Integration. Make API accessible in SAP Open Connectors. Use API in iFlow in API Management
Answer B

More questions (Most likely questions)

Leave a Reply

Your email address will not be published.